NASVETI | Objavljeno 17. 01. 2019

POSKRBITE ZA ZDRAVJE VAŠEGA ČREVESJA

Ali ste vedeli, da je skoraj vsa človeška populacija okužena vsaj z enim ali celo več zajedavci (paraziti)? Zato velja nameniti resno pozornost in previdnost pojavu simptomov, ki lahko kažejo na njihovo prisotnost.

Ali ste vedeli, da je skoraj vsa človeška populacija okužena vsaj z enim ali celo več zajedavci?

Zajedavci (paraziti) so zelo raznolika življenjska vrsta in so vsiljivci v našem telesu. Zelo dolgo lahko živijo v nas, nam kradejo hrano, izločajo strupe in nas tako dodatno zastrupljajo ter se lahko praktično naselijo v vse dele našega telesa. Tako niso prisotni samo v črevesju, temveč tudi v drugih organih, tkivih, sklepih, mišicah, pljučih, želodcu, jetrih, srcu, možganih.

Paraziti se hranijo tako, da iz našega telesa črpajo naša osnovna hranila (železo, sladkor, vitamin B12 …), kar posledično vodi v utrujenost, izčrpanost, anemijo (slabokrvnost), prebavne težave, motnje koncentracije in zbranosti, vse do vnetnih procesov in poškodb tkiva.

Zato velja nameniti resno pozornost in previdnost pojavu simptomov, ki lahko kažejo na prisotnost parazitov: nespečnost, razdražljivost, pomanjkanje teka, utrujenost, izčrpanost, vetrovi, napenjanje, zaprtost, srbenje anusa, razni kožni izpuščaji, nenavadne bolečine v sklepih, slabo počutje in drugi.

To je več kot dovolj razlogov, da s pomočjo prehranskega dopolnila Glipar poskrbimo za zdrav, močan imunski sistem, presnovo in prebavo. Vsekakor pa ohranjajmo zdravo črevesje z zdravimi življenjskimi navadami, ki so najboljša preventiva.

Za vsa dodatna vprašanja, nasvete in napotke vas vabimo, da nas kontaktirate na telefonsko številko 041 391 454 ali e-naslov info@harmonijatelesa.si. Vašim težavam bomo z veseljem prisluhnili in skupaj poskušali najti pravo pot do najboljše rešitve.

Bodite v stiku z nami