NASVETI | Objavljeno 21. 01. 2019

ZAKAJ HARMONIJA?

Hiter in nezdrav način življenja je tisti, ki našemu telesu črpa prepotrebno energijo, zdravje pa vse prevečkrat postavlja na zadnje mesto. Da naše telo oziroma mi pravilno delujemo in da se prehitro ne staramo, je zelo pomembno, da dosegamo ravnovesje telesa in duha.

Že skozi zgodovino je znano, da svet stoji na ramenih žensk. Če ne bi bilo nas, tudi sveta ne bi bilo. Ženske smo namreč tiste, ki dajemo priložnost novemu življenju, se čustveno razdajamo ljudem, ki nas obkrožajo, ter ob tem velikokrat pozabljamo nase. Zato se imejmo rade; bodimo iskrene do sebe, da bomo lahko srečne in nikoli nesrečne.

Hiter in nezdrav način življenja je tisti, ki našemu telesu črpa prepotrebno energijo, zdravje pa vse prevečkrat postavlja na zadnje mesto. Da naše telo oziroma mi pravilno delujemo in da se prehitro ne staramo, je zelo pomembno, da se ne izpostavljamo negativnim mislim. Te namreč v naših možganih oblikujejo specifično kemično reakcijo, zaradi katere posledično doživljamo stres, ki nas vodi v številna bolezenska stanja.

Zato smo v podporo vašemu dobremu počutju in zdravju ustvarili kolekcijo Harmonija. Prehransko dopolnilo Valera deluje pomirjujoče v vsakodnevnih stresnih situacijah, ki rušijo ravnovesje hormonov, potrebnih za pravilno delovanje telesnih organov. In zanje smo razvili Rehor. Prolax je namenjen pravilnemu delovanju peristaltike, ki je zelo pomembna pri nemotenem delovanju črevesja in odstranjevanju odpadnih snovi iz telesa. Podporo čiščenju trdih kovin pa nudi prehransko dopolnilo Korimet.

Največja nadloga žensk pa je celulit, ki, kot je navedeno v zgornjem odstavku, nastaja zaradi nepravilnega delovanja telesa. Strupe, ki se kopičijo na posameznih delih telesa, moramo pravilno odstranjevati. Pri tem pa nam do lepšega videza in gladke kože pomaga krema Cella.

Ker je vsak posameznik specifičen, je za doseganje ravnovesja telesa in duha potreben individualen pristop. Zato vas vabimo, da nas za dodatne nasvete in napotke kontaktirate na telefonsko številko 041 917 033 ali e-naslov info@harmonijatelesa.si. Vašim težavam bomo z veseljem prisluhnili in skupaj poskušali najti pravo pot do najboljše rešitve.

.

Bodite v stiku z nami